
单元测试卷丨学科知识同步丨期中期末卷等
点击领取→2021北京高考英语新题型阅读和表达专项练题目汇总
北京高考新题型配套训练英语答案,英语高考加油站!面对英语卷的新题型,英语诊断的准备,一定要多做训练。下面小编给大家准备了北京高考新题型配套训练英语答案,英语高考加油站!加油吧,各位小伙伴!希望大家考出一个英语优异!
想了解北京高考新题型配套训练英语答案,英语高考加油站
请拨打4000-121-121咨询
The problem of robocalls has gotten so bad that many people now refuse to pick up calls from numbers they don't know. By next year,half of the calls we receive will be scams(欺诈).We are finally waking up to the severity of the problem by supporting and developing a group of tools,apps and approaches intended to prevent scammers from getting through. Unfortunately,it's too little,too late. By the time these “solutions"(解决方案)become widely available,scammers will have moved onto cleverer means. In the near future,it's not just going to be the number you see on your screen that will be in doubt. Soon you will also question whether the voice you're hearing is actually real.
That's because there are a number of powerful voice manipulation ( 处理 ) and automation technologies that are about to become widely available for anyone to use .At this year's I/O Conference ,a company showed a new voice technology able to produce such a convincing human –sounding voice that it was able to speak to a receptionist and book a reservation without detection.
These developments are likely to make our current problems with robocalls much worse. The reason that robocalls are a headache has less to do with amount than precision A decade of data breaches(数据侵入)of personal information has led to a situation where scammers can easily learn your mother 's name ,and far more. Armed with? this? knowledge. they're able to carry out individually targeted campaigns to cheat people. This means. for example,that a scammer could call you from what looks to be a familiar number and talk to you using a voice that sounds exactly like your bank teller 's,ricking you into "confirming " your address,mother's name,and card number. Scammers follow money,so companies will be the worst hit. A lot of business is still done over the phone,and much of it is based on trust and existing relationships. Voice manipulation technologies may weaken that gradually.
We need to deal with the insecure nature of our telecom networks. Phone carriers and consumers need to work together to find ways of determining and communicating what is real. That might mean either developing a uniform way to mark videos and images, showing when and who they were made by. or abandoning phone calls altogether and moving towards data-based communications—using apps like Face Time or WhatsApp, which can be tied to your identity.
Credibility is hard to earn but easy to lose, and the problem is only going to harder from here on out.
38. How does the author feel about the solutions to problem of robecalls?
A. Panicked.B. Confused. C. Embarrassed.????? D. Disappointed.
39. taking advantage of the new technologies,scammer can______.
A. aim at victims preciselyB. damage databases easily
C. start campaigns rapidlyD. spread? information widely
40. What does the passage imply?
A. Honesty is the best policy.
B. Technologies can be double-edited.
C. There are more solutions than problems.
D. Credibility holds the key to development.
41. Which of the following would be the best title for the passage?
A. Where the Problem of Robocalls Is Rooted
B. Who Is to Blame for the Problem of Roboealls
C. Why Robocalls Are About to Get More Dangerous
D. How Robocalls Are Affecting the World of Technology
D
By the end of the century,if not sooner,the world's oceans will be bluer and greener thanks to a warming climate,according to a new study.
At the heart of the phenomenon lie tiny marine microorganisms(海洋微生物)called phytoplankton. Because of the way light reflects off the organisms,these phytoplankton create colourful patterns at the ocean surface. Ocean colour varies from green to blue,depending on the type and concentration of phytoplankton. Climate change will fuel the growth of phytoplankton in some areas,while reducing it in other spots,leading to changes in the ocean's appearance.
Phytoplankton live at the ocean surface,where they pull carbon dioxide(二氧化碳)into the ocean while giving off oxygen. When these organisms die,they bury carbon in the deep ocean,an important process that helps to regulate the global climate. But phytoplankton are vulnerable to the ocean's warming trend. Warming changes key characteristics of the ocean and can affect phytoplankton growth,since they need not only sunlight and carbon dioxide to grow,but also nutrients.
Stephanie Dutkiewicz,a scientist in MIT's Center for Global Change Science,built a climate model that projects changes to the oceans throughout the century. In a world that warms up by 3℃,it found that multiple changes to the colour of the oceans would occur. The model projects that currently blue areas with little phytoplankton could become even bluer. But in some waters,such as those of the Arctic,a warming will make conditions riper for phytoplankton,and these areas will turn greener. “Not only are the quantities of phytoplankton in the ocean changing. ”she said,“but the type of phytoplankton is changing. ”
42. What are the first two paragraphs mainly about?
A. The various patterns at the ocean surface.
B. The cause of the changes in ocean colour.
C. The way light reflects off marine organisms.
D. The efforts to fuel the growth of phytoplankton.
43. What does the underlined word“vulnerable”in Paragraph 3 probably mean?
A. Sensitive.B. BeneficialC. Significant D. Unnoticeable
44. What can we learn from the passage?
A. Phytoplankton play a declining role in the marine ecosystem.
B. Dutkiewicz's model aims to project phytoplankton changes
C. Phytoplankton have been used to control global climate
D. Oceans with more phytoplankton may appear greener.
45. What is the main purpose of the passage?
A. To assess the consequences of ocean colour changes
B. To analyse the composition of the ocean food chain
C. To explain the effects of climate change on oceans
D. To introduce a new method to study phytoplankton
点击领取→2021北京高考英语新题型阅读和表达专项练题目汇总
部分资料截图如下:

点击链接领取完整版>>>https://jinshuju.net/f/coQ5yv
【文章大意】本文为读者介绍了为何骚扰电话即将变得更加危险。
38. D 【解析:根据先进段中“We are finally waking up to the severity of the problem by supporting and developing a group of tools,apps and approaches intended to prevent scammers from getting through. Unfortunately,it's too little,too late.”可知,作者对骚扰电话的解决方法感到失望。故选D。】
39. A 【解析:根据第三段中“A decade of data breaches(数据侵入)of personal information has led to a situation where scammers can easily learn your mother 's name ,and far more. Armed with? this? knowledge. they're able to carry out individually targeted campaigns to cheat people.”并结合整个第三段可知,通过运用新的技术,骗子可以了解到潜在受害人的更多的信息,从而精准地定位目标。故选A。】
40. B 【解析:文章主要讲述了随着科技的进步,新的技术被研究出来,使骗子行骗更容易。因此暗示着科学技术具有两面性。故选B。】
41. C 【解析:本文为读者介绍了为何骚扰电话即将变得更加危险。C选项概括了文章大意,适合做标题。故选C。】
D.
【文章大意】本文解释说明了由于气候变化海洋表面颜色变化的现象及原因。
42.B【解析:考查细节理解。 文章前两段主要讨论了海表面颜色变化的原因。故B选项符合原文。】
43.A【解析:考查词义猜测。原文vulnerable意为“易受攻击的; 易受伤的;”sensitive“敏感的; 易受影响的;”beneficial“有利的,有益的;”significant“重要的; 显著的;”unnoticeable“不显明[显著]的;”,故选A。】
44.D【解析:考查细节理解。根据原文较后一段a warming will make conditions riper for phytoplankton,and these areas will turn greener可知,浮游植物多的地方海面会更绿,因此选D。】
45.C【解析:考查主旨大意。本文解释说明了由于气候变化海洋表面颜色变化的现象及原因,故选C。】
以上就是小编特意为大家整理的北京高考新题型配套训练英语答案,英语高考加油站的相关内容,同学们在学习的过程中如有疑问或者想要获取更多资料,欢迎拨打学而思爱智康免费电话:
更有专业的老师为大家解答相关问题!
想了解更多北京高考新题型配套训练英语答案,英语高考加油站
请拨打4000-121-121咨询
相关推荐:
文章来源于网络整理,如有侵权,请联系删除,邮箱fanpeipei@tal.com